Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ομάδα Γονέων στην πόλη της Σάμου
Δευτέρα 21 Ιανουάριος 2019, 17:00 - 19:00
Επισκέψεις : 8388
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την Δευτέρα,12 Νοεμβρίου 2018, ξεκίνησε νέος κύκλος συναντήσεων για γονείς στους χώρους του Κέντρου Πρόληψης στην πόλη της Σάμου.

Οι συναντήσεις έχουν στόχο να ενισχύσουν τους συμμετέχοντες στο γονεϊκό τους ρόλο, παρέχοντάς τους το κατάλληλο πλαίσιο για να επεξεργαστούν βασικά θέματα που απασχολούν κάθε γονιό, όπως η βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης αλλά και της αυτονομίας των παιδιών κ.α. 
Τα εργαστήρια έχουν βιωματικό χαρακτήρα, δηλαδή η επεξεργασία των θεμάτων θα γίνεται μέσω της ενεργούς συμμετοχής των μελών της ομάδας. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του συντονιστή, τα ερωτήματα και οι εμπειρίες των μελών συνδιαμορφώνουν το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα των συναντήσεων.
Ο πρώτος κύκλος των εργαστηρίων ολοκληρώθηκε σε 6 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (Νοέμβριος 2018 - Ιανουάριος 2019) ενώ τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος της ομάδας (με την ίδια σύνθεση μελών), 6 εβδομαδιαίων συναντήσεων επίσης.

© 2018 All Rights Reserved. Designed By